Post by quepartparnlisor on Feb 22, 2022 22:03:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crossy Road ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crossy Road IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack za povečanje kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Crossy Road 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je, ni veliko zamika. Všeč so mi vse živali, za katere lahko igrate, in vsi načini, na katere lahko prečkate cesto, kot da imate brezplačen mod, odvisno od tega, za katerega lika igrate. To je zelo testiranje možganov in zelo podobno, kot da bi šlo za uganko. Tako zelo obožujem neverjetne igre Hipster Whale, igram Crossy Road in Piffle. Če imate radi igre, naredite več! 🙏🙏🙏
Res mi je všeč ta igra!!!
Bilo je super, dokler ni bilo. Dobil sem približno 3/4 znakov, nato pa sem izgubil možnost uporabe svojih kovancev v napravi gacha, tako da trajno zbiram kovance, ki jih ne morem uporabiti? Sprva mi je bilo zelo všeč, zdaj pa sem tako žalostna.
Kul igra
Moje izkušnje s to igro so dobre. VENDAR vas še naprej poskušajo prepričati, da jo kupite, vem, da poskušajo zaslužiti denar, vendar se mi igra kar naprej zruši. to bo delovalo. Upam, da boste poskušali odpraviti to težavo, če tega ne storite, potem bom preprosto obupal, da si pomagam in prenesem boljšo igro
To je zabavna igra, ko nekaj čakaš. Samo sproščujoča igra, kjer lahko igrate, ne da bi bili preveč zahtevni ali prelahki.
Odlično zelo smešno
Kulturni
To je tako otrokom prijazno in vas nauči pogledati v obe smeri in prečkati cesto pametno, sicer vas bodo povozili. Liki so odlični, naloge so zabavne in dobite lahko nagrade, nove like. Ampak, če mislite, da je to kul, poiščite Disney Crossy Road! To je le lipe Crossy Road, vendar z Disneyjevimi in Pixarjevimi liki. Preizkusite Disney Crossy Road še danes!
Preveč reklam in se ne da izklopiti!!!!!
Ooooo moteče in ne morem niti igrati in ne dajte me začeti z lestvico najboljših, ooooooooooooooooooooooooooooooooooooom težavno in ne samo, ampak imam VSAK POSEBNI ČAS, vsak skok zamrzne in potem izgubim, ker moram zapustiti igro ne samo to ampak.. Ko ga ne igram samo 2 dni, izgubi VES MOJ NAPREDEK in sem ga moral vedno znova brisati in prenašati in sem ga včasih veliko igral, vendar se je pravkar postaral in ni več tako dober, ko posodobili so ga, zdaj je grozno, prosim popravite °~°
Crossy Road Action kem
Všeč mi je
Crossy Road je zabavna in pomaga preživeti čas. Moja edina težava je popraviti oglase. Včasih si lahko ogledate oglase za kovance ali obnovite stroj, če dobite dvojnik. Vendar pa sem že velikokrat gledal oglase v celoti, a nisem dobil obljubljene nagrade. To moraš popraviti.
Pro Odlična igra. Uživanje v vsaki minuti. Preveč oglasov. Razmislite o tem, da svojim igralcem dovolite, da se odločijo za nakup Crossy Road brez oglasov. Zdaj, ko sem imel čas, da dejansko igram to igro, se je stopnja spremenila s 5 na 3 zaradi toliko pojavnih oglasov. Raje plačam za to prijetno igro.
Crossy Roadu bi vedno dal 5 zvezdic, toda teden ali dva nisem mogel igrati, ker je igra zataknjena. ne vem zakaj, samo zmrznil. Ne bi rad odstranil kot znova namestil in izgubil vse svoje like. Plz popravi
Grozno. Pravkar sem prvič dobil igro in se je tako močno zrušila, da mi je dobesedno zamrznila telefon: šel je na črn zaslon in se ni mogel niti vklopiti ali izklopiti. Moral sem odstraniti baterijo telefona samo, da sem ga ponastavil. Če je mogoče, ne bi dal zvezdic
Zabavna, preprosta arkadna igra. Novi liki so odklenjeni v stilu gacha, vendar so v celoti kozmetični (brez pay2win) in se hitro odklenejo tudi brez plačila gotovine. Oglasi so lahko nekoliko vsiljivi, plačane ponudbe pa so malce pretirano potisnjene, vendar bo vsak nakup za 1 dolar trajno izklopil pojavne oglase, kar se mi zdi poštena. To je zelo enostavna igra, ki bi jo priporočal, da jo vsak poskusi, vsaj za malo. Ena manjkajoča funkcija, ki bi jo želel, je možnost »priljubljene« za like.
Ful dobra igrica!!! 😉😉
Ful fajn je hehee
Včasih sem oboževal to igro. No, zdaj ne morem vstopiti v igro, ne da bi se moj telefon popolnoma zrušil in moram odstraniti baterijo, da to popravim
Jaz. Imam 3238
dostojna igra, pot do številnih oglasov. oglasi niti ne bi bili tako slabi, če ne bi bili leni, gnusne vabe za klike v izobilju kakršne koli neumne pustolovščine s klikerji v prostem teku, ki jo je neko podjetje naredilo v 3 sekundah, da bi hitro zaslužilo.
WTF
včeraj in prejšnji dan je bilo vse ok. potem bum. zrušiti. pet sekund pred igro ali izzivom in zaslon zamrzne. bi lahko to popravili?
Ne se preveč vazi saj to lahko vsak dobi XD ...
Ok človek
Ne špilat igrico boš sam telefon razbou če jo boš špilu
Pravkar sem ponovno namestil igro in se prijavil s svojim google računom, da bi našel VSAKEGA skrivnega lika in plačanega lika in vse vmes se ni niti shranilo! Vse sem shranil v svoj google račun, vendar se še vedno ni shranilo. Res sem razburjen in mislim, da bi morali ljudje iz hipster whale uspeti, da lahko svoj napredek shranite v napravo, kot je Disney Crossy Road.Shranjena samo 2 znaka. (tudi lik, za katerega sem plačal)
Mislim, da ta igra potrebuje nadomestno nadzorno shemo, saj so napačni vnosi glavni vzrok smrti.
Tako kul igra 🤳
Crossy Road Action dad
Všeč mi je ta igra. Raje bi jo igral na telefonu ali tablici kot na prenosniku. Precej težko se je premikati vstran ali v druge smeri, razen naprej.
👍🏼
Zabavna igra, vendar ne prepozna, da sem ji dal dovoljenja za shranjevanje, zato ne morem spremeniti svojega značaja. Vedno se pojavi, da ji moram pridobiti dovoljenja za shranjevanje. Kaj storiti.
Ta igra mi je všeč, tako zabavna je, da me ne motijo oglasi. Toda včasih je lahko moteče, vendar je to zabavna igra.
Ko plačate za igro, morajo oglasi izginiti. Nenehno nadlegovanje zaradi gledanja reklame za zmago
Subway Kiddy Runner: Prince Run Arcade zkae
Tako star koncept, narejen bolje kot kdajkoli prej, prečkanje ceste. Resnično ujame občutek šprinta po prometni ulici. Prav tako je zelo zasvojenost, ne morem nehati igrati te igre. Skratka odlična igra.
za en drek
Res dobro, če vam je dolgčas, čeprav zaradi veliko vlakov igra nekoliko zamuja in prosil bi, če bi lahko zamenjali like v igri za več igralcev
ta igra je zabavna, a ko umrem, me razjezi lol.
Za lik sem plačal 0,99, ker je bilo oglaševano, da bo nakup za vedno ustavil oglase. Potem se je celoten program zrušil.
Crossy Road Action gir
Zabavna igrica
Mislim, da je igra zelo zabavna, vendar te večino časa ustavi, ko se poskušaš premakniti. In iz nekega razloga so se znebili Disneyjeve različice. Je pa res lepa aplikacija, ker ni veliko oglasov in jo lahko igraš tudi z drugo osebo!
Zb
Preveč oglasov, ampak igra je v redu
O oglasih NE lažejo! Moral sem odstraniti aplikacijo!!! Še vedno imam oglase in jih ne morem odstraniti s telefona!!! To je virus! Vse sem poskusil!!!! Boooooooo Ko pregledujem druge ocene, se zdi, da nisem edini, ki se ne more znebiti oglasov. Soooo, Hipster, moram opraviti nakup, da se znebim dodatkov??
To je najboljša igra doslej, ker imate na začetku preproste kovance, ki jih lahko naredite znova in znova, preden greste do avtomobilov. Nato jo lahko igrate z brezplačnim wi-fijem. Še bolje pa je, da imate celo srčkane mali charectors, ki imajo tam tudi temo, so tako zabavni, ko lahko odklenete liki
količina oglasov v tej aplikaciji samo uniči vse ... ne morem igrati niti minute, ne da bi se pojavil eden