Post by quepartparnlisor on Feb 22, 2022 21:54:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ padidinti aukso įsilaužimą ▞▞▞
▞▞▞ Rick and Morty: Pocket Mortys 2022 version ▞▞▞
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulyatorlar tns
Tikrai demesio vertas zaidimas
Kai tai veikia, tai beprasmiška, atrodo, kad kiekvieną kitą kartą, kai bandau žaisti, nusprendžia neveikti 🤷♂️
absoliučiai kvailas nenaudingas žaidimas su prasta mechanika ir kartojasi vadinamąsias kovas. nepagailėkite savo laiko, praleiskite šią šiukšliadėžę. tikrai apmaudu, kaip žavingas animacinis filmas sukuria tokį idiotišką žaidimą.
Man labai patinka žaidimas, kuris yra labai kūrybingas dėl daugybės Morty's, o grafika yra pakankamai nuostabi, kad būtų tikrai šaunus geras žaidimas tikrai įdomus
Tikrai smagus žaidimas. Bet tik jei galėčiau žaisti, jis niekada negali prisijungti, jis tiesiog sėdi ir sako kraunasi. Kita vertus, vienintelis dalykas, kuris yra neteisingas bet kuriame žaidime, yra tai, kad norėčiau, kad būtų kitas miestas, į kurį būtų galima nuvykti, ir jei jie galėtų naudoti vairasvirtę kaip ėjimo valdymą.
Saunus
Šis žaidimas yra tikrai gražus, tačiau jį užbaigti užtrunka tik maždaug mėnesį, jei žaidžiate apie 30 minučių per dieną. Tai gana smagu, bet aš jau baigiau jį du kartus, todėl jie tikrai turėtų jį pratęsti. Redaguoti: Jie padarė žaidimą nuostabų dabar!!!!! Tikrai rekomenduoju, jei esate serialo gerbėjas.
Šitas žaidimas ira geriausias
Gerulis žaidimas
Negalima žaisti keliuose įrenginiuose, net jei išsaugotas „gplay“. Veikėjai nejuda per kitus miesto veikėjus. Taip pat negalima žaisti neprisijungus. Tiesiog prastai pagamintas pokemon tipo žaidimas.
Įpusėjus kampanijai, maniau, kad prisijungsiu prie „Reddit“, nes mėgavausi žaidimu, tačiau supratau, kad negalite perkelti „Morty's“ iš kelių žaidėjų režimo į kampaniją ir atvirkščiai, todėl baigęs kampaniją turėsiu pradėti nuo nulio ir žaisti kelių žaidėjų režimą. arba atsisakyti kampanijos žaisti kelių žaidėjų režimą, nes nematau prasmės tęsti, jei mano Morty's nebebus naudojamas, kai pradėsiu žaisti kelių žaidėjų režimą. Man atrodo kvaila. Šiuo metu tikrai atidėjo žaidimą.
Tikrai geras žaidimas, bet praradau visus savo 45 Shiney mortys. 10 iš jų buvo išvystyti nuo 1 iki evo 3. Labai ir giliai nusivylęs
Valdikliai yra nepatogūs, rašymas atliktas labai prastai, o žaidimo eiga atrodo kaip prastas „Pokemon“ apiplėšimas. Man tai skamba kaip tuščiaviduris grynųjų pinigų paėmimas už Ricko ir Morty sėkmę, o ne kaip žaidimas, siekiant jį įveikti. Žaisti šį žaidimą beveik įžeidžiau, nes vien nuo dialogo man sukasi skrandis. Vargu ar galiu paprašyti „Adult Swim“ kūrėjų panaikinti šį žaidimą, bet leiskite. Žaisti tai tiesiog jaučiasi nepagarba.
Iš pradžių šį žaidimą tikrai smagu žaisti, kol atrodo, kad einame į skirtingas vietas. Aš ką tik pradėjau žiūrėti Rick and Morty, todėl šis žaidimas atrodė per daug panašus. Juokinga, kaip Rickas priverčia Morty kovoti kaip pokemonas. Bet vėliau tai pasikartojo. Tai buvo tiesiog įėjimas į portalą, kova su treneriais, o tada pasiekti Riką šiame lygyje ir tada kovoti su Rickų taryba. Pašalinau jį, kai nebebuvo ką veikti.
Ši programa buvo geriausia! 100% rekomenduoju, bet reikalas yra tas, kad aš jį pašalinau, nes tai privertė mane pasitraukti, tačiau kai aš jį įdiegsiu iš naujo, tai visiškai neišsaugos mano pažangos, o tik iš naujo nustatys. Atminkite, kad turiu įjungtą „Google Play“ įrenginį, todėl jis „išsaugo“ mano duomenis, pirmoji paskyra buvo 78 lygio, antroji – 43, trečia – 23, ir galiausiai aš pykstu, nes mano mirtis buvo per aukštas „lygis“, kai tai buvo velniškai toks pat lygis kaip ir kiti 😡😡
Toks geras žaidimas, man patinka, kaip galima rinktis ir prisijungus, ir neprisijungus, skelbimų nėra daug, bet kai kurie pasirodo.
Klaidos visur neveikia
Šis žaidimas yra kvailai sugedęs, aš žaidžiau misiją kampanijos režimu, tada įveikiau kažkokį ateivių personažą dimensijoje, kurios nepamenu jo vardo, tada uždariau žaidimą ir kai vėl atidariau, jis metė man iššūkį, bet jis neturėjo Morty. veikėjas tiesiog įstrigo laukdamas, kol jis atliks judesį, todėl vėl uždariau programą, o dabar įstrigu esu kvaila begalinė kilpa, kurioje negaliu judėti ir jis iš karto meta iššūkį, dabar aš nieko negaliu padaryti, tokia kvaila klaida. sugriovė mano patirtį, nebegaliu žaisti
Atsisiunčiau šį žaidimą ir gavau greito ženklelį, tada jis perėjo į įkėlimo ekraną ir nebus įkeltas, kad būtų galima tęsti žaidimą. Aš išbandžiau viską! Aš net laukiau 15 minučių, galvodamas, kad galbūt jis buvo lėtai įkeltas, bet tada peržiūrėjau atsiliepimus ir atrodo, kad tai yra didelė šio žaidimo problema.pkease fix!! Negaliu duoti geresnio įvertinimo, turint omenyje, kad net nežaidžiau treniruočių lygio.
Turėjau šį žaidimą seniai ir jis buvo puikus!! Turėjau jį ištrinti dėl saugyklos vietos ir jis neleis man jo įdiegti iš naujo!! Bandžiau išvalyti „Play“ parduotuvės duomenis ir talpyklą, vėl prisijungti ir atsijungti, iš naujo paleisti įrenginį – tikrai nusivyliau. Nežinau, ar tai programa, ar mano įrenginys, bet gaila, kad nebegaliu žaisti
Aš be galo MYLIU šį žaidimą! Esu šou gerbėjas ir užaugau žaisdamas senosios mokyklos „Pokémon“ žaidime „Gameboy“. Tai didžiausias bendradarbiavimas. Žaidimo mechanika yra sklandi ir gerai apgalvota. Tai NEMOKAMAI! Galima nusipirkti privalumų, bet turint kantrybės, to nereikia. Aš neturiu ir turiu daug pinigų ir žudiką Mortį. Įkėlimo ekranas dėl tam tikrų priežasčių turėjo laukti ilgiau, bet kas? Jis visada įkeliamas. Ir tai NEMOKAMAI! Išbandykite šį žaidimą. Tai tiesiog per gerai praleisti. 👍👍
Tai puikus žaidimas, jei pereisite per įkėlimo ekraną. Jei kažkas negerai ir žaidimas neįkeliamas, neįdiekite žaidimo iš naujo, nebent norite prarasti progresą. Kaip matau, aš ne pirmas su šia problema...
Nepavyksta praeiti įkelties puslapio ir žaisti žaidimą.
Wubba lubba dub dub
Dabar
Rick and Morty: Pocket Mortys ব্যাজ usyu
Farming Simulator 16 Mô phỏng npa
Padorus žaidimas, bet neturėdami galimybės išsaugoti paskyros skirtinguose įrenginiuose, suprantate, kad žaidimas yra tik sloga, laukianti, kol jūsų retas Morty's bus baigtas treniruotis. Nuo šio kelių žaidėjų atnaujinimo aš nuolat prarandu didžiules žaidimo laiko dalis, kartais net 2 ar 3 dienas atgal. Praradus tokią pažangą, aš daugiau neliesiu šio žaidimo, kol jis nebus pataisytas.
Linksmas pokémonų klonas iki maždaug 15 minučių, kai žaidimas staiga tampa itin sunkus. Serumai brangūs ir reikalingi, kad Mortys išliktų gyvas, lustai, kurių reikia laukiniams Mortys r užfiksuoti, dar brangesni ir sudėtingesni. Šis momentas yra tada, kai žaidimas nori priversti jus pirkti programoje iš realių pinigų, kad žaidimas iš tikrųjų būtų žaidžiamas. Po to žaidimas ištrintas. Liūdna, kad dabar tokie yra žaidimai. Verčiau mokėtų daugiau, kad vieną kartą nusipirktų žaidimą be pirkinių programoje.
Geras zaidimas bet uzknisa nes tapati reik daryt
Geras žaidimas, kai galite įveikti įkėlimo ekraną
Žaidimas sugenda netrukus po atidarymo. Susisiekiau su kūrėjais ir negavau jokio atsakymo. Gėda, buvo smagus žaidimas.
Tai įdomus mažas žaidimas, bet turiu keletą didelių priekaištų. 1. Mūšiai trunka per ilgai. 2. Piršlybos yra siaubingos, nuolatinis priekabiavimas į mūšį iš žvilgtelėjimų su 4–5 kartus viršijančiu mano lygį, kur nepavyko nugalėti vieno iš jų veikėjų. Taigi jūs nieko negausite, ir tai užtrunka ilgai ir tikrai vargina. Dar kartą bendruomenė užmuša žaidimą.
Į mano naująjį „Android“ jis tikrai neįkeliamas, kaip aš jį atsisiunčiau, bet įkėlimo ekranas neviršys pusės kelio, bet mano senesniame „Apple“ telefone jis veikė ir buvo smagu
Šis žaidimas buvo nuostabus! Tikrai pajuto tą Riko ir Morčio jausmą. Buvo mažai skelbimų, kuriuos reikia žiūrėti, bet šiaip man patiko šis žaidimas. Jie tikrai jus užkabina bandydami priversti jus gauti visus Morty's. Myliu!!!
Labai patiko
Man patiko žaidimas, roko/popieriaus/žirklių komandinės kovos yra gera koncepcija. Tačiau nėra jokio būdo švariai išeiti iš žaidimo, o tai sukėlė pakankamai nesklandumų, todėl kai bandžiau iš naujo įdiegti, kad jį ištaisyčiau, praradau viską, ką padariau. Turėsiu pasišalinti, o ne pradėti nuo nulio, man labiau patinka žaidimai, kurie nėra tokie trikdžiai.
Taigi, kai žaidžiau prieš metus, duomenis išsaugojau debesyje ir bandau grįžti į žaidimą, bet tai tiesiog grąžina mane iš naujo. Kai einu į parinktis, matau tik 1. Ištrinti kampanijos duomenis ir 2. Ištrinti kelių žaidėjų duomenis. Kur mano seni duomenys??
Maniau, kad tai neprisijungęs
Gana graži „pokemon“ versija, vis dar patiko, graži grafika, o ne trikdžiai, kelių žaidėjų žaidimas.
Galimybė pabėgti nuo pvp mūšio yra bs. Tai praskiedžia žaidimą. Niekas negauna exp. Neįmanoma pasiekti Ricko lygio. Suteikite Rickui exp už iššūkių įgyvendinimą.
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulatsioonmängud irgm
Man patinka viskas šiame žaidime, žaidžiau jį būdamas jaunesnis. Tai man labai primena Pokemonus ir yra tikrai geras. Tęsk gerą darbą!
Vienintelis būdas pakilti per 7 lygį yra kovoti su tikrais žaidėjais, tik jie visada pasitraukia po pirmųjų pralaimėjimo ženklų, todėl praktiškai neįmanoma pakilti lygiu, tiesiog 9 iš 10 mūšių baigsis taip, nes žaidėjui nėra baudžiama. Kas pasitraukia, kitą kartą jie tiesiog be galo keis personažus, kad mūšio metu nepatektų į nedidelę žalą, tikrai sugadina žaidimą.
Tai puikus žaidimas, bet kaskart žaidimas patenka į įkėlimo ekraną. Morty yra ten ir jis nuolat įkeliamas, jis vis įkeliamas ir įkeliamas. Nežinau, kas negerai su programa. Nežinau, ar tai yra mano problema. telefoną, bet man nepavyko visiškai žaisti šiame žaidime
Tiesą sakant, tai turi prasidėti iš naujo, kai iš naujo atsisiunčiate žaidimą.
Negaliu neįvertinti, koks esu nusivylęs. Man labai patiko šis žaidimas, bet nebegaliu jo žaisti. Išbandžiau viską, pavyzdžiui, iš naujo įdiegti, iš naujo paleisti telefoną, išvalyti duomenis ir viską. Labai noriu pamilti šį žaidimą, bet negaliu, jei net nebegaliu jo žaisti. Pataisykite šią puikią patirtį, kad galėčiau ir toliau branginti jūsų kūrybą, ačiū.